Seuran esittely

Tulosta
Kategoria: Seura

Pyhäjärven Pohti perustettiin v. 1934 nimellä Parkkiman Pohti kyläseurana, joka kymmenen vuotta myöhemmin laajennettiin koko Pyhäjärven Pohdiksi. Seuran vaiheissa sotien jälkeen ja toiminnan elpyessä tärkeäksi tuli toimintavarojen kerääminen. Sitä varten rakennettiin  v.-54 vanha tanssilava Jänisniemeen. Urheilutalo tehtiin useamman seuran yhteisenä Seuratalona v.1960 ja nykyinen Suurlava rakennettiin -64.

Edelleenkin Pohti saa suurimman osan toimintavaroistaan "tangolla ja bingolla", eli kesäisillä lavatansseillaan ja vuosia vahvana jatkuneella bingotoiminnalla.     
 
Urheilulajien suosio on vaihdellut aaltomaisesti. Aikaisemmin vahvana jyllännyt paini on hiljentynyt, mutta kuitenkin hengissä, lentopallo kuntourheiluna ilman sarjatoimintaa ja itämaiset lajit melko hiljaisena. Tällä hetkellä jääkiekko ja hiihto ovat kovassa nousussa laajalla rintamalla, myös jalkapallo on nousussa ja pesäpallo on edelleen vahvasti voimissaan. Yleisurheilukin on hyvin hengissä ja ikärien mahtavat lapsijoukot lupaavat hyvää tulevaisuutta.

Toiminta ajatus:
Pyhäjärven Pohti edesauttaa pyhäjärvisten ihmisten hyvinvointia tarjoamalla monipuolisia toimintamahdollisuuksia jäsenilleen.

Toiminnan avaintulosalueet:
1. Vetäjien ja valmentajien lisääminen ja heidän koulutuksensa tehtäviin.
2. Pyhäjärven Pohdin yhteishengen kohottaminen.
3. Seuran näkyvyyden lisääminen, tulosurheilu.

Yhteistyössä mukana:

suomenselan op pyhajarvensanomat  inmet 

Posti- ja käyntiosoite:
Pyhäjärven Pohti
Tunturitie 3 , 86800 PYHÄSALMI

Toimisto avoinna Pohdin Urheilutalolla maanantaisin klo 14-17. Käynti takakautta.

Puhelin: 08 780 950

Pyhäjärven Pohti. Www-sivujen toteutus: Mainostoimisto Mediabaari.