Pohti SkiTeam Pyhäjärvi

Tulosta
Kategoria: Hiihto

SKITEAMIN UUDET KOTISIVUT ON AVATTU. SIVUJEN OSOITE; www.pohtiskiteam.fi.
SkiTeamin MUISTIPELI osoitteessa; pohtiskiteam.muistipeli.com. Käy tutustumassa!

Tervetuloa uusille sivuillemme! tv. SkiTeam -ryhmä

 

FANIBUSSI JYVÄSKYLÄN SM-VIESTEIHIN!
>> ilmoituksen näet TÄÄLTÄ

Nuorten SM-hiihdot 8.-9.3. Ristijärvellä.
 Pohdin hiihtäjät menestyivät hyvin nuorten SM-hiihtojen perinteisen hiihtotavan matkoilla Ristijärvellä! Kolme hiihtäjää pääsi 10:n parhaan joukkoon sarjoissaan. Roope Haapakangas oli joukkueen parhaana 4. (M17), mitali jäi vain 5 sek.päähän. Muut kymppisakkiin hiihtäneet olivat Miikka Kinnunen 7. (M23) ja Tuomas Nurkkala 10. (M18). Muiden sijoitukset; Marjo Kuosmanen 17. (N20), Eero Luoma-aho 24. (M18), Vilho Moilanen 33. ja Raine Tolonen 43. (M23). Sunnuntain parhaasta suorituksesta vastasi Vilho Moilanen sijoittuen 14:sta vapaan hihtotavan 15 km:llä M23-sarjassa.

Runnin puistohiihdot 5.3.2014. 1.) Tero Similä, 2.) Heikki Korpela, 3.) Juho Mikkonen, 4.) Mikko Koutaniemi, 5.) Matti Heikkinen, 6.) Kari Varis, 7.) Perttu Hyvärinen, 8.) Lasse Paakkonen...SkiTeamin Jouni Komu oli 11., Juho Halonen 12.

Suomen Cup 11.12.1.2014 Keuruulla
Kilpailuun osallistuvat lauantaina (M10 km) Heikki, Juho, Jouni, Markus, Miikka, Raine ja Vilho. Naisten sarjaan (6,6 km) Merja. Kilpailu hiihdetään vapaalla hiihtotavalla.

Sunnuntain viestiin osallistutaan yhdellä nais- ja kahdella miesjoukkueella. Matkat ovat naisilla 3x3,3 km ja miehillä 3x6,6 km. Kilpailu hiihdetään perinteisellä hiihtotavalla.

Näiden lisäksi kisoissa on myös 18-v. sarjat, joihin pohtilaisista osallistuvat Roope Haapakangas ja Tuomas Nurkkala.

Fanibussi lähtee sunnuntaina kisapaikalle (Tenhusen Liikenne Oy). Lähtö Pyhäsalmen uimahallilta klo 7.00, paluu klo 17-18 aikoihin. Matkan hinta 15€/hlö (sis. pääsylipun kisoihin). Sitovat ilm. Kaukolle pe-iltaan klo 20 menn., s.postilla; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai p.0400 548 638. Matka toteutuu jos on vähintään 15 lähtijää!

Heikki Korpelalle menestyi hienosti Talviuniversiadeissa Italian Val di Fiemmessä
Heikki Korpela voitti Italian Talviuniversiadeissa pronssia sekä henkilökohtaisessa sprinttihiihdossa että miesten 4x10 km viestissä. Näiden lisäksi Heikki oli kuudes sekaparisprintissä yhdessä Tanja Kauppisen kanssa. Päätöslajissa 30 km yhteislähtökisassa hän sijoittui parhaana suomalaisena 10:ksi. Kokonaissaavutus oli todella mainio. Onnittelut Heikille! Lisätietoja ja kommentteja; www.maastohiihto.fi.

SkiTeamiläisille menestystä myös Iisalmen hiihdoissa 21.12.
Juho Halonen voitti miesten yleisen sarjan 15 km kisan, Jouni Komu oli 6. Jaakko Halonen voitti puolestaan M20-sarjan 10 km. M18-sarjassa pohtilaisilla oli vahva panos; 3.) Roope Haapakangas, 5.) Tuomas Nurkkala, 7.) Eero Luoma-aho. Naisten sarjassa Tiia Huuskonen hiihti hienosti toiseksi, N18-sarjassa Marjo Kuosmanen oli 8. Tulokset kokonaisuudessaan; www.iisalmenvisa.fi.

Menestystä Rovaniemen ja Lapinlahden kisoissa 7.12.2013

Heikki Korpela on voittanut Rovaniemen SantaSport -hiihtojen miesten 7,5 km perinteisen kisan. Toiseksi sijoittunut Janne Stenback hävisi 13,9 sek.
Tuomas Nurkkala sijoittui toiseksi Lapinlahdella Kallen kisojen M18-sarjan sprintissä. Voiton vei Korean Yong-Jin Cho.

Maajoukkue-edustus
Heikki Korpela on valittu Suomen edustajaksi Talviuniversiaideihin Italiaan. Miesten hiihtojoukkueessa on viisi edustajaa. Joukkuueen kokonaisvahvuus on n. 40 urheilijaa. Lisätietoa kisoista ja Suomen joukkueesta osoitteessa; www.oll.fi

Tiedostot
>> SkiTeamin hiihtäjät
>> Yhteistyökumppanit
>> Mainosbanderolli

Rovaniemen Suomen Cup
Sunnuntain 10 km:n kisassa Miikka Kinnunen sijoitus oli 21. Hän jäi voittajasta Sami Jauhojärvestä ainoastaan 59 sek. ja hävisi Matti Heikkiselle vain 7 sek. Taakse jäi monta maamme kärkipään hiihtäjää.
Launantain sprintissä ainoastaan Heikki Korpela pääsi karsinnasta jatkoon. Alkuerän hyvä hiihto päätyi kaatumiseen loppusuoran alussa. Jouni Komu oli karsinnan 31., ensimmäinen putoaja. Jatkopaikka jä 0,4 sek. päähän.

Vuokatin Suomen Cupissa lupaava alku
Launtain sprintissä Heikki Korpela oli 7. ja Juho Halonen 13. Jouni Komu oli karsinnan 34., jatkopaikka jäi 1,4 sek. päähän.

Sunnuntain viestit
Naiset 3x4 km 
Pohdin joukkue, Tiia Huuskonen, Marjo Kuosmanen ja Merja Kuukasjärvi oli 16. Viestin voitti Vuokatti Ski Team.

Miehet 3x6 km
1. Vuokatti Ski Team
2. Kouvolan HS
3. Jämsänkosken Ilves

15. Pyhäjärven Pohti 1 (Heikki Korpela, Juho Halonen ja Markus Järvenpää)
19. Pyhäjärven Pohti 2 (Vilho Moilanen, Miikka Kinnunen ja Jouni Komu)

               

  PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT  
     
op pyhasalmenrakennus vpp
hampaankolo pyhasalmimine noname
tenhusenliikenne Pyhäjärven kaupunki pyhajarvensanomat
Pyhäsalmen Rengas Oy pihkala  puhuri
pyhasalmen metallityo  powerbar arjan ruokala 
tenhunen mediabaari 

 

>> SkiTeamin hiihtäjät

Yhteistyössä mukana:

suomenselan op pyhajarvensanomat  inmet 

Posti- ja käyntiosoite:
Pyhäjärven Pohti
Tunturitie 3 , 86800 PYHÄSALMI

Toimisto avoinna Pohdin Urheilutalolla maanantaisin klo 14-17. Käynti takakautta.

Puhelin: 08 780 950

Pyhäjärven Pohti. Www-sivujen toteutus: Mainostoimisto Mediabaari.